Ota yhteyttä!


Mari Kangas
Kiinteistönvälittäjä LKV/ LVV, vastaava hoitaja, kaupanvahvistaja, insinööri, yrittäjä

Mari on lietolaissyntyinen, nykyisin Turussa asuva yrittäjä. Marilla on LKV -tutkinto ja alan ammattilaisena hän hoitaa tehokkaasti asuntosi myynnin.

045 251 2705
mari.kangas@optimiasunnot.fi


Jukka Kangas
Kiinteistönvälittäjä LKV/ LVV, kaupanvahvistaja, insinööri, eMBA, yrittäjä

Jukka on turkulainen yrittäjä ja insinööri, joka on toiminut myynnin ammattilaisena jo yli 25 vuotta. Asunnon vaihto tai uuden liiketilan löytyminen alkaa soitolla Jukalle.

045 251 2706
jukka.kangas@optimiasunnot.fi


Kari Hällfors
Kiinteistöedustaja, KiAT

Kari on turkulainen yli 25 vuotta kiinteistönvälitysalalla toiminut ahkera alan ammattilainen, joka tekee pitkää päivää ja hoitaa kaikki kohteet yksiöistä isoihin omakotitaloihin kauempanakin Turusta.

050 521 9950
kari.hallfors@optimiasunnot.fi


Tapani Raatikainen
Kiinteistöedustaja

Tapani on  Naantalissa asuva 25 vuotta kiinteistönvälitysalalla toiminut yrittäjätaustan omaava asuntomyyjä, jolle asiakkaan tyytyväisyys on erittäin tärkeä asia. Naantalin alue on tietenkin lähellä sydäntä. Tapani on toiminut vuosien ajan Valtakunnallisen Asukasliitto Ry:n hallituksessa ja on myös ”motoristien uskottu mies”.

0440 602 396
tapani.raatikainen@optimiasunnot.fi


Lasse Sandberg
Kiinteistönvälittäjä LKV , kaupanvahvistaja

 Lasse on asuntokaupan ammattilainen ja hänellä on 26 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä koko Turun talousalueella. Hän on myynyt kaikenlaisia myyntikohteita; asunto-osakkeita, omakotitaloja, erilaisia vapaa-ajankohteita, maatiloja, tontteja, teollisuuskiinteistöjä, uudiskohteita, saaristokohteita , puutalohuoneistoja 100 kilometrin säteellä Turusta. Lasse suoritti LKV-tutkinnon jo vuonna 1998 ja hänellä on kaupanvahvistajan oikeudet vuodesta 2006. Lasse perheineen on kotiutunut Raisioon, jonne hän muutti 32 vuotta sitten Turusta. Soitto tai sähköposti Lasselle ja pyyntö arviokäynnille on hyvä aloitus kodinvaihtoon.

0400 479 645 
lasse.sandberg@optimiasunnot.fi