Pitkä historia ja vankka osaaminen

Kiinteistötoimisto Optimiasunnot Oy LKV – luotettavaa tehokasta kiinteistövälitystä Turussa

Tutustu ammattitaitoisiin välittäjiimme 

Tutustu Timoon, Kariin, Lasseen ja Tapaniin tästä.


Kiinteistötoimisto Optimiasunnot Oy LKV on Turun talousalueella toimiva, vuonna 1988 perustettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto, jossa sama yrittäjä on toiminut alusta alkaen.

Meitä pidetään erityisesti  omakotitalojen ja keskusta-asuntojen myyntiin erikoistuneena toimistona – joka pitää kyllä paikkansa – mutta sen lisäksi välitämme myös lähiöiden ja lähikuntien kerrostaloasuntoja,  rivitalo- ja puutaloasuntoja, tontteja ja vapaa-ajan kohteita sekä yrityksiä ja liiketiloja. Meillä on myös asuntojen ja liiketilojen vuokravälityspalvelu.


Parasta palvelua ja kokeneita ammattilaisia

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla, tarjoten aina parasta mahdollista ammattitaitoa. Kaikilla toimistomme välittäjillä on yli 20-vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Asiakkaidemme mielestä "sopivan kokoisena"  toimistona pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta, jokaisen asiakkaan erityistarpeet huomioon ottavaa henkilökohtaista palvelua. Hyvän palvelun lisäksi olemme panostaneet myös ajanmukaiseen ja laajaan kiinteistönvälitysohjelmaan. Näin varmistamme, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti. Emme hosu vaan paneudumme huolella jokaiseen toimeksiantoon.

Teemme yhteistyötä kaikkien pankkien kanssa.


Erinomainen näkyvyys ja tavoitettavuus

Myyntikohteisiimme voi tutustua kotisivujemme ja oikotie.fi-, sekä etuovi.com- palvelujen lisäksi myös katutasossa sijaitsevan toimistomme näyteikkunassa.

Ilmoittelussa käytämme Turun Sanomien ja Oikotie- lehden lisäksi myös paikallislehtiä.

Toimistomme on vastuuvakuutettu ja sitoutunut noudattamaan alan korkeimpia ja tiukimpia laatukriteereitä ja hyvää välitystapaa.


Paras hinta-laatusuhde, palkkio vain onnistuneesta kaupasta

Välitysopalkkioomme sisältyy myös ilmainen arviokäynti, jonka perusteella annamme työstä yksilöllisen tarjouksen. Palkkiomme on alk.2,95 % velattomasta kauppahinnasta, sis. alv 24 %. Minimipalkkiomme asunnoista on 2.580 € ja kiinteistöistä 2.730 € sis alv 24 %. Teemme ILMAISEN arviointikäynnin / tarjouksen myynnistä luottamuksellisesti ja salassa esim. naapurustolta – välittäjiemme autot ovat "normaalin" värisiä huomiota herättämättömiä.

Emme pyri olemaan kaupungin halvin välitystoimisto (vaikka olemmekin toki Turun edullisimpia), mutta haluamme olla se, josta asiakas saa eniten vastinetta maksamalleen palkkiolle.

Kiinteistötoimisto Optimiasunnot Oy LKV kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Korkeimman luottoluokituksen vaatimuksena on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Suomalaisyrityksistä 3,5 % kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA.